Bruiloft.

Gefeliciteerd, wat geweldig dat jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie op jullie zoektocht naar een fotograaf bij mij terecht zijn gekomen. Ik help jullie graag verder. Als bruidsfotograaf zorg ik ervoor dat jullie dag tot in detail wordt vastgelegd. Wanneer je kiest voor Maartje Gerrits Fotografie, dan kies je voor een kleurrijke en natuurlijke fotografie.

Voor de bruiloft
Wanneer jullie mij willen boeken als bruidsfotograaf wil ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie inplannen. Ik ben altijd ontzettend benieuwd naar jullie plannen en ideeën voor jullie trouwdag. Tijdens het gesprek laat ik je graag nog meer van mijn werk zien. Zo krijgen jullie een extra goede indruk van wie ik ben en ik krijg een goede indruk van wie jullie zijn en waar jullie naar op zoek zijn.

Tijdens de bruiloft
Jullie huwelijk is één van de belangrijkste momenten uit jullie leven! Ik zorg er daarom ook altijd voor dat ik ruim op tijd aanwezig ben op de afgesproken locatie, zodat ik geen belangrijk moment mis. Tijdens de fotoreportage van jullie samen zorg ik dat jullie helemaal ontspannen op de foto staan. Het is vaak het eerste moment dat jullie samen kunnen zijn en genieten van elkaars aanwezigheid.

Na de bruiloft
Als de bruiloft er op zit is het aan mij de taak om alle foto’s te selecteren en bewerken. Zelf ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar de foto’s, daarom kunnen jullie binnen één week al een kleine preview van 20 foto’s ontvangen. Het is mijn streven om alle foto’s binnen 4 – 6 weken aan te leveren, zodat jullie samen nog heerlijk kunnen nagenieten van jullie dag!

Trouwen bij Slot Doddendael | Maartje Gerrits Fotografie

Pakket
Roos

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Voorbereidingsgesprek
10 uur
Minimaal 300 foto’s
Online galerij
Preview van 20 foto’s
Luxe album 20 x 20 cm

€1.799,-

Pakket
Iris

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Voorbereidingsgesprek
8 uur
Minimaal 250 foto’s
Online galerij
Preview van 20 foto’s
Mini album 15 x 15 cm

€1.499,-

Pakket
Madelief

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Voorbereidingsgesprek
6 uur
Minimaal 200 foto’s
Online galerij
Preview van 20 foto’s
Mini album 15 x 15 cm

€1.299,-

Extra mogelijkheden

Naast mijn standaardpakketten bied ik maatwerk aan, zodat jullie wensen tot in de kleinste details worden vervuld. Of jullie nu extra uren nodig hebben, een tweede fotograaf willen toevoegen of een uitgebreider album, bij mij is alles mogelijk! Laat het vooral weten tijdens ons kennismakingsgesprek! Samen kunnen we jullie ideeën bekijken en een plan maken om jullie bruiloft op de mooiste manier vast te leggen. 

Trouwalbum.

Een trouwalbum is meer dan een verzameling foto’s. Het is een tastbare herinnering aan jullie geweldige bruiloft. Elk album is handgemaakt en van de hoogste kwaliteit en met luxe materialen. Een trouwalbum is een waardevol aandenken voor altijd. 

Trouwalbum | Maartje Gerrits Fotografie
Bruidstaart aansnijden | Maartje Gerrits Fotografie

Check jullie trouwdatum.

Bedankt voor jullie interesse in mij als bruidsfotograaf. Populaire trouwmaanden zijn snel volgeboekt, reserveer daarom tijdig jullie trouwdatum. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben?

Review

Net met zijn alle de foto’s bekeken en aan het nagenieten. We zijn er ontzettend blij mee, ook mooi dat je een deel in zwart-wit hebt gedaan. Nogmaals hartelijk dank dat je onze mooie dag nog mooier hebt gemaakt.

Patrick & Marit
Bruiloft

Maartje heeft vorig jaar onze bruiloft vastgelegd. Dat heeft ze super gedaan! Zoveel spontane, mooie foto’s. Dus toen ik iemand zocht voor een fotoshoot met mijn moeder en dochter, uiteraard weer meteen met Maartje contact opgenomen. Nu ook weer prachtige foto’s waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Nora
Bruiloft & Gezin
Scroll naar boven