Liefde.

Vier de liefde met een loveshoot! Of jullie nu al lang samen zijn of nog maar net verkering hebben, er is altijd wel een reden om samen met je partner op de foto te gaan.

Werkwijze
Wat leuk dat jullie samen een fotoshoot willen boeken! We gaan samen op zoek naar een geschikte datum, tijd en locatie. Voor de fotoshoot ontvangen jullie een e-mail met de laatste informatie, zodat jullie goed voorbereid zijn. Tijdens de fotoshoot gaan we samen op avontuur om de omgeving te verkennen, zodat we op de mooiste plekken kunnen fotograferen. Na afloop van de fotoshoot zal ik een eerste selectie maken. Deze foto’s plaats ik in een online galerij, zodat jullie jullie favoriete foto’s kunnen kiezen. Daarna zal ik de beelden netjes bewerken en kunnen jullie de definitieve foto’s in hoge resolutie downloaden.

Jullie mogen zelf de locatie kiezen waar we gaan fotograferen. We kunnen bijvoorbeeld naar een prachtig bos, een historische binnenstad of gewoon bij jullie thuis. Het belangrijkste is dat de locatie helemaal bij jullie als koppel past!

Liefde | Maartje Gerrits Fotografie

Pakket
Salie

2 personen
+/- 60 minuten fotograferen
Fotoshoot op locatie
Eén kledingwissel
25 foto’s in hoge resolutie
Foto’s bijbestellen is altijd mogelijk
Mini album 15 x 15 cm

€285,-

Pakket
Mint

2 personen
+/- 60 minuten fotograferen
Fotoshoot op locatie
Eén kledingwissel
15 foto’s in hoge resolutie
Foto’s bijbestellen is altijd mogelijk

€210,-

Pakket
Linde

2 personen
+/- 60 minuten fotograferen
Fotoshoot op locatie
Eén kledingwissel
10 foto’s in hoge resolutie
Foto’s bijbestellen is altijd mogelijk

€170,-

Cadeaubon | Maartje Gerrits Fotografie

Cadeaubon.

Wil je iemand écht blij maken? Dat kan met een cadeaubon voor een fotoshoot! Dit is een uniek en persoonlijk cadeau welke ze niet zo snel gaan vergeten. 

Review

Net met zijn alle de foto's bekeken en aan het nagenieten. We zijn er ontzettend blij mee, ook mooi dat je een deel in zwart/wit hebt gedaan. Nogmaals hartelijk dank dat je onze mooie dag nog mooier hebt gemaakt.

Patrick & Marit
Bruiloft

Maartje heeft vorig jaar onze bruiloft vastgelegd. Dat heeft ze super gedaan! Zoveel spontane, mooie foto’s. Dus toen ik iemand zocht voor een fotoshoot met mijn moeder en dochter, uiteraard weer meteen met Maartje contact opgenomen. Nu ook weer prachtige foto’s waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Nora
Bruiloft & Gezin

Maartje zorgde voor een ongedwongen sfeer waardoor de foto's erg spontaan zijn geworden. We zijn er erg blij mee!

Mirthe
Gezin

Maartje heeft ons gezin prachtig vastgelegd. De foto’s zijn spontaan, mooi belicht en laten zien wie wij echt zijn als gezin. Onze kinderen mochten lekker bewegen en zichzelf zijn. De foto’s hebben we in kleur en zwart-wit gekregen. Dankzij Maartje kunnen we hier een fantastische collage van maken voor in onze nieuwe woning. Dankjewel Maartje, we raden jou ten zeerste aan als fotografe.

Sanne
Gezin

Intussen al meerdere shoots bij Maartje gehad. Ze weet je altijd prima op je gemak te stellen en heeft creatieve ideeën. Het zijn prachtige foto's en worden snel geleverd. Top!

Mirre
Zwangerschap, Newborn & Gezin

Maartje heeft mooie foto’s van ons gemaakt. Haar vrolijke en relaxte houding werkte aanstekelijk. Hierdoor voelde het voor ons al snel niet meer ongemakkelijk en zijn wij heel blij met het resultaat van de fotoshoot. Leuke ervaring!

Susan & Madelon
Portret
Scroll naar boven