Over mij.

Mijn naam is Maartje Gerrits, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Escharen, een klein dorpje in de provincie Noord-Brabant. Je kunt direct aan mijn accent horen dat ik uit deze streek kom wanneer ik begin te praten. Hier woon ik samen met mijn ouders en twee broertjes in een voormalige boerderij uit 1896. Het is de plek waar ik als kind urenlang lieveheersbeestjes kon zoeken in het weiland en de perfecte hutten kon bouwen. Dit is ook de reden waarom ik het geweldig vind om kinderen te fotograferen, om samen op avontuur te gaan en echte momenten vast te leggen op beeld.

Deze locatie is ook de plek waar mijn grote passie voor fotografie is ontstaan. Naast ons woonden mijn opa, oma en oom. Mijn oom liep elke dag rond met zijn camera om het leven op de boerderij vast te leggen in foto’s en video’s. Sindsdien is de camera nooit meer van mijn zijde geweken.

Ik heb fotografie gestudeerd aan het SintLucas in Eindhoven en communication & multimedia design aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens mijn studie kreeg ik mijn eerste echte opdrachten als fotograaf en ben ik in 2022 officieel mijn eigen bedrijf gestart. Ik richt me op het fotograferen van de belangrijkste momenten in het leven, of je nu in verwachting bent van je eerste kindje of gaat trouwen met de liefde van je leven. Laat mij de mooie herinneringen voor je vastleggen, want het is zo belangrijk om ze tastbaar te maken.

Tot snel!

Vijf weetjes over mij.

Ik maakte mijn eerste foto in 2013 met de camera van mijn ouders.
Ik heb jarenlang het tuinhuis van mijn ouders gebruikt als fotostudio.
Ik heb sinds april 2023 een eigen kantoor op de Bonskazerne in Velp.
Ik heb drie maanden alleen gereisd door Zuidoost-Azië. 
Ik voetbal al meer dan 15 jaar, eerst bij Estria en nu bij EGS’20.

Scroll naar boven