Portret.

Met een portretfotoshoot wil ik je graag op je allermooist vastleggen. Mijn doel is om jou versteld te laten staan van jezelf.

Werkwijze
Voor een mooie portretfoto van jezelf of je dierbaren ben je bij mij aan het juiste adres. We gaan samen op zoek naar een geschikte datum, tijd en locatie. Voor de fotoshoot ontvang je een e-mail met de laatste informatie, zodat je je goed kunt voorbereiden. Tijdens de fotoshoot leg ik mensen graag vast zoals ze zijn. Ik probeer je niet te veel te regisseren, tenzij je daarom vraagt. Na afloop van de fotoshoot maak ik een eerste selectie. Deze foto’s plaats ik in een online galerij, zodat je je favoriete foto’s kunt kiezen. Daarna bewerk ik de beelden netjes en kun je de definitieve foto’s in hoge resolutie downloaden.

Je mag zelf de locatie kiezen waar we gaan fotograferen. We kunnen bijvoorbeeld naar een prachtig bos, een historische binnenstad of naar mijn studio gaan.

Portret | Maartje Gerrits Fotografie

Pakket
Robijn

1 persoon
+/- 45 minuten fotograferen
6 foto’s in hoge resolutie
Foto’s bijbestellen is altijd mogelijk

€99,-

Pakket
Jade

1 persoon
+/- 30 minuten fotograferen
3 foto’s in hoge resolutie
Foto’s bijbestellen is altijd mogelijk

€79,-

Cadeaubon | Maartje Gerrits Fotografie

Cadeaubon.

Wil je iemand écht blij maken? Dat kan met een cadeaubon voor een fotoshoot! Dit is een uniek en persoonlijk cadeau welke ze niet zo snel gaan vergeten. 

Review

Maartje heeft mooie foto’s van ons gemaakt. Haar vrolijke en relaxte houding werkte aanstekelijk. Hierdoor voelde het voor ons al snel niet meer ongemakkelijk en zijn wij heel blij met het resultaat van de fotoshoot. Leuke ervaring!

Susan & Madelon
Portret
Scroll naar boven