Trouwbeleving, Deurne.

Hallo toekomstig bruidspaar!

Gefeliciteerd met jullie verloving. Wat leuk dat jullie in de zoektocht naar een trouwfotograaf bij mij uitgekomen zijn.

Via onderstaand formulier kunnen jullie vrijblijvend mijn trouwbrochure opvragen. Hierin vind je alle informatie over mijn trouwreportages. Natuurlijk check ik ook meteen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. ​Valt de brochure in de smaak en ben ik nog beschikbaar?

Dan plannen we een (eveneens vrijblijvend) kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen kunnen bespreken.

Hopelijk tot snel!

Maartje Gerrits Fotografie

Bruidstaart aansnijden | Maartje Gerrits Fotografie

Vraag de trouwbrochure aan.

Vul het onderstaande formulier in en ik stuur jullie zo snel mogelijk mijn trouwbrochure toe. Neem rustig de tijd om deze door te nemen, en ik kijk ernaar uit om meer te horen over jullie trouwplannen.

Review

Net met zijn alle de foto’s bekeken en aan het nagenieten. We zijn er ontzettend blij mee, ook mooi dat je een deel in zwart-wit hebt gedaan. Nogmaals hartelijk dank dat je onze mooie dag nog mooier hebt gemaakt.

Patrick & Marit
Bruiloft

Maartje heeft vorig jaar onze bruiloft vastgelegd. Dat heeft ze super gedaan! Zoveel spontane, mooie foto’s. Dus toen ik iemand zocht voor een fotoshoot met mijn moeder en dochter, uiteraard weer meteen met Maartje contact opgenomen. Nu ook weer prachtige foto’s waar we nog lang van kunnen nagenieten.

Nora
Bruiloft & Gezin
Scroll naar boven