Workshop Lightroom.

Heb je je camera helemaal door en wil je graag een stapje verder, dan help ik je graag om je foto’s naar een hoger niveau te tillen door te starten met nabewerking. Dit gaan we doen in het programma Adobe Lightroom. Tijdens mijn workshop gaan we samen door het programma heen en leg ik je alles uit. We gaan aan de slag met belichting, kleurcorrectie, bijsnijden, retoucheren en andere belangrijke stappen in de nabewerking.

Met een kleine groep van maximaal 3 deelnemers neem ik je stap voor stap mee in het programma. Door in kleine groepen te werken, is er altijd voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wat ga je leren?

  • De verschillende modules.
  • Importeren en sorteren van je foto’s.
  • Algemene nabewerking.
  • Gedetailleerde nabewerking.
  • Exporteren van je foto’s.
  • Sneltoetsen.

Programma.

12.45 – Inloop
13.00 – Introductie
13.30 – Praktijk
16.30 – Afsluiting

Locatie.

De workshop wordt gegeven op het terrein van De Generaal De Bonskazerne. Dit is een voormalige legerkazerne in Velp. In het verleden gaf deze locatie onderdak aan militairen en later aan asielzoekers, maar tegenwoordig is dit dé nieuwe plek voor ondernemers. 

Generaal de Bonskazerne 
Gebouw A
Generaal de Bonsweg 1
5364 ST
Velp

Vereisten voor je deelname

Het beste is natuurlijk om je eigen laptop mee te nemen met Adobe Lightroom Classic geïnstalleerd (let op, dit is een andere versie dan Lightroom CC). Maar geen zorgen, het is niet verplicht! Je kunt ook gezellig meekijken en aantekeningen maken, zodat je later thuis alles op je gemak kunt uitproberen.

Groepsworkshop

Maximaal 3 deelnemers
Koffie en thee
Spiekbriefje met de sneltoetsen
Uitgebreid naslagwerk
Feedback-moment

€99
€85

Inschrijven.

Ben je helemaal enthousiast geworden voor de workshop Lightroom? Vul dan onderstaand formulier in.

Maartje Gerrits Fotografie
Cadeaubon | Maartje Gerrits Fotografie

Cadeaubon.

Wil je iemand een workshop cadeau geven? Dat kan met een cadeaubon! Dit is een uniek en persoonlijk cadeau welke ze niet zo snel gaan vergeten. 

Scroll naar boven